Zliide - et lille IoT-produkt med stort forretningspotentiale

Zliide er en intelligent tøj-alarm-brik du selv låser op ved betaling på mobiltelefonen

Zliide kom til Xtel Wireless med en fantastisk forretningsidé til et nyt IoT projekt. En tøj-alarm-brik, som automatisk låser op, når du har betalt med Zliides mobil-app. Alarmbrikken har indlejret trådløs teknologi, så den kan kommunikere med appen. Når mobiltelefonen holdes tæt på alarmen, vises tøjet på skærmen, og du kan betale og få låst alarm-brikken op, så du selv kan fjerne den. Man kan derfor foretage en handel uden at skulle i kontakt med butikspersonalet. Zliide alarmbrikken er forsynet med de nyeste sensorteknologier og kan dermed analysere in-store statistikker i realtid og forsyne butikker og tøjkoncerner med data, som hidtil ikke er set i de fysiske butikker. Det betyder ikke bare effektivisering og slut med kø i julehandlen, men giver også et enormt forretningspotentiale ved at kunne give kunderne ekstra services og butikkerne mulighed for at kunne lagerstyre og se forbrugeradfærd.

Et lille, trådløst IoT-produkt med et enestående forretningspotentiale. Vi glæder os til at følge Zliide fremover og se dem udrulle de uanede muligheder det giver, at indlejre trådløs teknologi i dette simple og velkendte produkt.

Til udvikling af Zliide, har vi haft følgende kompetencer i spil:

  • Hardwareudvikling
  • Mekanikudvikling
  • Softwareudvikling
  • Produktmodning
  • Produktdesign
  • App udvikling
  • Interface design
  • Identitet

Teknisk specifikation

Zliide dækker over et fuldt udviklet IoT system, hvor Xtel Wireless har udviklet alle delelementerne til den første prototype. Udvikling af prototypen har indbefattet HW-, indlejret SW-, App- og Cloud server udvikling. Udover en mobil-app til slutbrugeren, har Xtel Wireless også været med i udviklingen af en app til personale i forretningen, så de hurtigt ved stregkodeskanning, kan forbinde det enkelte stykke tøj med alarmbrikken i databasen.

 

Du kan læse mere om Zliide her