Nyhedsartikler

15.12.2017

TEMA: Succes med IoT

The Internet of Things og Big Data udfolder sig med hast, og rigtig mange virksomheder er allerede i fuld gang med at udløse IoT-potentialerne i deres forretning. Til alle jer, der går i IoT-tanker, videreformidler vi her en række artikler, som vi håber kan inspirere jer til at få en succesfuld start på implementeringen af IoT.

Få succes med jeres IoT projekter

Succesfulde IoT-projekter har nogle grundlæggende elementer til fælles, hvoraf to særligt kan fremhæves:
1) Der tænkes i partnerskaber og økosystemer.
2) IoT kræver nye kompetencer og en tættere integration rent organisatorisk, mellem produktudviklere, IT og salg og support.
Læs mere her

Hirotec - et IIoT case study

Hvordan vender en leverandør til bilindustrien sin forretning rundt og udnytter IoT og Big Data? Et af svarene er at starte småt, opbygge kompetencer og processer samt at skalere succeserne. Læs mere i dette case study over den japanske bildelsfabrikant Hirotec, der leverer dele til GM, Ford og BMW.
Læs mere her

Dell investerer massivt i IoT

Dell har meddelt, at de vil investere $1 milliard i en ny division, der skal arbejde med IoT, Machine Learning, AI, og i udvikling af produkter, research og partnerskaber indenfor IoT.  Dell er den seneste af de gamle mastodonter, der kaster sig over IoT og som underbygger det enorme IoT forretningspotentiale.
Læs mere her