KN Rengøring

Troværdig dokumentation for tidsforbrug hos kunden

Til KN Rengøring har vi udviklet en simpel løsning til registrering af rengøringstimer og dokumentation for tilstedeværelse hos kunden.

Tidsregistrering af rengøring med IoT-kortlæser

KN Rengøring efterspurgte en simpel løsning til registrering af rengøring ude ved deres kunder. De har tidligere afprøvet mange forskellige løsninger, der har involveret apps, tablets og andre registreringsfunktioner, som gjorde det besværligt for personalet. Det krævede enten, at medarbejdere skulle anvende deres private telefon på arbejdet, eller at der skulle opsættes tablets ude hos kunden, som medførte at KN Rengøring var afhængig af kundens WiFi og strømtilslutning.

Xtel Wireless har udviklet en simpel løsning, hvor alt medarbejderen behøver for tidsregistrering, er deres eget ID kort. Ude ved kunden placeres en batteridrevet IoT-enhed, der fungerer som kortlæser og har med indbygget adgang til cloud via mobilnettet med NB-IoT og LTE-M. Hver medarbejder har et unikt ID-kort, som de blot skal scanne på kortlæseren, når de ankommer og igen når forlader lokationen. Herved registreres det aktuelle tidsforbrug for den enkelte medarbejder, og IoT-kortlæseren videresender den opsamlede data, som herefter kan anvendes til afregning og aflønning.

Troværdig dokumentation til kunden

Foruden tidsregistrering anvendes dataene også som troværdig dokumentation af medarbejdernes tidsforbrug og tilstedeværelse til kunden, således kunden altid har mulighed for at følge med i rengøringen. I uheldige tilfælde hvor der evt. er blevet slæbt snavs ind kort efter rengøring, er det nu muligt at dokumentere at en medarbejder har gjort rent den pågældende dag.

Datahistorik til optimering af arbejdsgange og forretning

Den opsamlede data visualiseres automatisk i vores Web App, hvor der skabes overblik i tal og grafer. Det gør det nemt at holde øje med om der bruges mere eller mindre tid end budgetteret. Samtidigt skabes der struktur og forudsigelighed for både KN Rengøring og medarbejdere, og danner hermed et troværdigt grundlag for at optimere forretningen.

Teknisk specifikation

Systemet indeholder bl.a. følgende:

  • NB-IoT / LTE-M
  • Kortlæser (NFC)
  • ID-kort
  • Lang batterilevetid
  • Web App