Fra idé til succes

Innovativ produktudvikling

Vi har udviklet mange IoTidéer sammen med vores kunder. Lige fra små konsumerprodukter til IoT-sensorer til etagehøje dieselmotorer.
Uanset hvilken type IoT-opgave du står med, har Xtel den viden, du har brug for.

Aguardio IoT device

Nudging device til kortere bade

Aguardio er en lille nudging-enhed til fastgørelse i brusekabinen, der har til formål at ændre badevaner og dermed formindske vand- og energiforbruget.

Pentalock, en IoT cykellås

Fremtidens digitale cykellås

PentaLocks “PL1-Immobilizer” er et fuldt integreret elektronisk låsesystem placeret i cyklens krank inkl. en digital nøgle. Indeholder bla. alarm, tilt- og bevægelsesdetektion.

Skib der fragter containere

Overvågning af dieselmotorer

MAN Energy Solutions optimerer og effektiviserer deres gigantiske dieselmotorer med Xtels trådløse IoT-sensorer som er nemme at opsætte – uden ‘down-time’.

Exodraft solution

Intelligent ildsted-fjernbetjening

Vi har udviklet et komplet Xzense-system til exodraft, som sikrer at deres kunder får fuld kontrol over pejsen og maksimal komfort i kombination med en exodraft røgsuger.

Mand træner med udstyr med implementerert IoT

Intelligent genoptræningsrobot

Et komplet IoT-system til en intelligent, målbar og motiverende genoptræningsrobot. Xtel har stået for bl.a. hardware, software, mekanik og appudvikling.

GNAcode

En helt ny generation af PCR maskiner

Vi har udviklet den lille, kompakte og innovative DNA-kopimaskine, MinicubePCR. Den er hurtigere, mere præcis og kan klare hele 16 individuelle indstillinger på én og samme tid.

Styrerum på skib

Energioptimering på Læsøfærgen

SEMS er et system til monitorering og optimering af energiforbrug. Det skal synliggøre og bearbejde dårlig forbrugsadfærd og ændre holdningen til energispild.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt Mogens for en uforpligtende snak om dit IoT-projekt.

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40