Fra idé til succes

Innovativ produktudvikling

Vi har udviklet mange IoTidéer sammen med vores kunder. Lige fra små konsumerprodukter til IoT-sensorer til etagehøje dieselmotorer.
Uanset hvilken type IoT-opgave du står med, har Xtel den viden, du har brug for.

Aguardio IoT device

Nudging device til kortere bade

Aguardio er en lille nudging-enhed til fastgørelse i brusekabinen, der har til formål at ændre badevaner og dermed formindske vand- og energiforbruget.

Skib der fragter containere

Overvågning af dieselmotorer

MAN Energy Solutions optimerer og effektiviserer deres gigantiske dieselmotorer med Xtels trådløse IoT-sensorer som er nemme at opsætte – uden ‘down-time’.

Pentalock, en IoT cykellås

Fremtidens digitale cykellås

PentaLocks “PL1-Immobilizer” er et fuldt integreret elektronisk låsesystem placeret i cyklens krank inkl. en digital nøgle. Indeholder bla. alarm, tilt- og bevægelsesdetektion.

Exodraft solution

Intelligent ildsted-fjernbetjening

Vi har udviklet et komplet Xzense-system til exodraft, som sikrer at deres kunder får fuld kontrol over pejsen og maksimal komfort i kombination med en exodraft røgsuger.

Optimering af højtrykspumper

Danfoss High Pressure Pumps, som bl.a. anvedes i ferksvandanlæg, gør deres kablede sensorer trådløse og optimerer og effektiviserer deres installationsindsatser.

Opdag løbende toiletter

Med Aguardio Leak Sensor er det muligt at registrere og blive alarmeret, hvis et toilet er utæt, og derved undgå dyre og uforudsete vandregninger.

Mand træner med udstyr med implementerert IoT

Intelligent genoptræningsrobot

Et komplet IoT-system til en intelligent, målbar og motiverende genoptræningsrobot. Xtel har stået for bl.a. hardware, software, mekanik og appudvikling.

GNAcode

En helt ny generation af PCR maskiner

Vi har udviklet den lille, kompakte og innovative DNA-kopimaskine, MinicubePCR. Den er hurtigere, mere præcis og kan klare hele 16 individuelle indstillinger på én og samme tid.

Overvågning af bøjer i Aalborg Havn

Til Port of Aalborg har vi udviklet en løsning, som overvåger bøjerne i Limfjorden, som en proaktiv driftunderstøttelse for at undgå forsvindende bøjer og påsejlninger.

Rottefælde opgraderet med IoT-teknologier

Ratels rottebekæmpelsesprodukt, RatTrap, sender oplysninger om antal aflivede rotter, vandstand i brønden og enhedens behov for service.

Styrerum på skib

Energioptimering på Læsøfærgen

SEMS er et system til monitorering og optimering af energiforbrug. Det skal synliggøre og bearbejde dårlig forbrugsadfærd og ændre holdningen til energispild.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt Mogens for en uforpligtende snak om dit IoT-projekt.

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40