Godkendelse og produktion

– Vores mangeårige erfaring er til din fordel

Hos Xtel har vi opbygget et produktionssetup, hvor vi tracker software– og hardwarerevisioner, udføre produktionstest og programmere de enkelte produkter i et stort volumen. Xtel har også mange års erfaring med produktgodkendelser.

Xtel Production Tool

Ved Xtel har vi opbygget et produktionssetup som anvendes, når vores kunder skal have deres produkter sat i produktion.  Xtels Production Tool omfatter programmering af de enkelte enheder og samtidig udføre den nødvendige produktionstest. Alle data lageres i en Cloud database, som bygges til hver af vores kunder. 

Xtel Wireless har igennem årene opbygget et stort netværk af underleverandører, hvor vi kan få udført selve produktionen af vores kunders produkter. Variationen af leverandørerne gør, at vi kan varetage alt lige fra små prototype-serier til storproduktioner af mange tusinde enheder om måneden. Vores standardsetup er elektronikproduktion i Danmark, med samling og masseproduktion i Polen.

En færdig samlet enhed
Produktion af enhed

Vi hjælper dig gennem godkendelsesprocedurerne

Ved introduktion af et kommercielt produkt skal det gennemgå en række godkendelser, alt efter features, branche, teknologier og materialer. Derfor er det vigtigt at teame op med de rigtige kompetencer. Ved Xtel, kan vi varetage denne del og kan dermed både aflaste vores kunder, og samtidig give dem mulighed for at komme hurtigere på markedet.

Mapper med papirer

Kontakt Mogens, hvis du vil høre mere om Xtels hjælp med godkendelser og produktion

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40