Nyt website til Moviot IoT-produktplatform

Moviot website

Vores produktplatform Moviot har fået sit eget website, som har til formål at simplificere og tydeliggøre alle mulighederne med Moviot.

Moviot er en komplet og gennemtestet IoT-platform. Platformen sikrer, at vi kan fokusere vores ressourcer på at udvikle det, der er unikt for dit produkt, idet vi allerede har udviklet det fundamentelle, som kan genbruges på tværs af mange produkter. Derved kan du hurtigt komme i gang med IoT. 

Moviots IoT-setup består af en unik NB-IoT/LTE-M-enhed, effektive Bluetooth-sensorer samt simple opsætnings- og monitoreringsapps.

 

Vi har udviklet to forskellige koncepter:

Moviot Core

  • Basis sortiment af teknologimoduler, som kan tilpasses dit projekt
  • Typisk produktionsvirksomheder der ønsker at tilføje funktionalitet til deres eksisterende produkter samt digitalisere arbejdsgange.

 

Moviot One

  • En helt unik IoT-løsning
  • Typisk produktionsvirksomheder, hvor detaljer i produktet er optimeret i forhold til funktion samt ved større produktioner, hvor investeringen kan medføre en lavere produktionspris.

Vi håber, at I synes om vores nye website. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag, må du meget gerne sende dem til os på e-mail: mdn@xtel.dk

Share this post