Eksperter på trådløs teknologi

Høj ekspertise = nøglen til succes

Xtel udspringer af den “nordjyske mobilklynge”, som i sin tid bestod af alle de store mobiltelefonselskaber og er placeret tæt på Aalborg Universitet.

Vores team består af mere end 25 specialister og eksperter inden for udvikling af hardware og software. Vi kan udvikle komplette produkter eller indgå som en del af et udviklingsteam, hvis der er behov for et teknologiløft.

Vi er anerkendt af vores samarbejdspartnere for vores teknologiske løsninger og innovative kompetencer.

Vi arbejder tæt sammen med større virksomheder indenfor IoT – Især Intel®. Vi er en del af Intel® Internet of Things Solutions Alliance, hvilket giver os unikke muligheder for at bruge Intel® IoT produkter i vores løsninger. For mere information omkring Intel® partnership klik venligst her

Mange års erfaring

Xtel blev grundlagt af en gruppe erfarne ingeniører med en professionel baggrund i den mobile kommunikationsindustri. Vi har i mange år arbejdet med mange af de førende virksomheder inden for deres respektive områder, hvor vi har hjulpet med at forbedre deres produkter og give dem cutting edge-teknologier og funktionalitet.

På diskret vis har vi sat vores præg på udviklingen af mobil kommunikation, og det har i høj grad bidraget til vores nuværende position. Xtels specialister og eksperter har stor erfaring med udvikling af skelsættende mobile komponenter, og vores engagerede ingeniører har alle arbejdet inden for feltet i adskillige år. Ved at kombinere vores viden og ressourcer har vi løbende tilbudt vores kunder banebrydende trådløs funktionalitet til deres produkter.