Nyhedsartikler

07.09.2018

TEMA: Intelligente batteripakker

Xtel har flere kunder, som udvikler batteridrevne IoT-produkter. Disse produkter har brug for intelligente batteripakker for at kunne udnytte teknologien fuldt ud.

Intelligente batterier med mulighed for overvågning og alarmering

Vi har udviklet et intelligent batteri med en lille, trådløs energimåler integreret direkte i batteripakken. De intelligente batterier kan udnyttes bedre og giver dig mulighed for monitorering og alarmering af kritiske værdier samt overblik over status på batteriladning, batterispænding, temperatur og strøm i begge retninger.
Læs mere

Mød os på E-18

Vi fremviser vores intelligente batterier på ScanSupplys stand nr. C-4228.
Kom og få en live-demonstration af Henrik fra Xtel, som fremviser batteripakker, der sender data til en mobil-enhed.
Vi har også andre spændende IoT-produkter med på standen – Vi glæder os til at se jer.

Mød os på Bluetooth World

Xtel er at finde på Dialogs stand nr. 227. Sammen med Dialog fremviser vi flere af vores IoT-produkter med Dialogs Bluetooth 5-chipset.
Vi glæder os til at blive inspireret af de nyeste Bluetooth trends og produkter.
Mogens repræsenterer Xtel på Dialogs stand, så kig forbi.

15.12.2017

TEMA: Succes med IoT

The Internet of Things og Big Data udfolder sig med hast, og rigtig mange virksomheder er allerede i fuld gang med at udløse IoT-potentialerne i deres forretning. Til alle jer, der går i IoT-tanker, videreformidler vi her en række artikler, som vi håber kan inspirere jer til at få en succesfuld start på implementeringen af IoT.

Få succes med jeres IoT projekter

Succesfulde IoT-projekter har nogle grundlæggende elementer til fælles, hvoraf to særligt kan fremhæves:
1) Der tænkes i partnerskaber og økosystemer.
2) IoT kræver nye kompetencer og en tættere integration rent organisatorisk, mellem produktudviklere, IT og salg og support.
Læs mere her

Hirotec - et IIoT case study

Hvordan vender en leverandør til bilindustrien sin forretning rundt og udnytter IoT og Big Data? Et af svarene er at starte småt, opbygge kompetencer og processer samt at skalere succeserne. Læs mere i dette case study over den japanske bildelsfabrikant Hirotec, der leverer dele til GM, Ford og BMW.
Læs mere her

Dell investerer massivt i IoT

Dell har meddelt, at de vil investere $1 milliard i en ny division, der skal arbejde med IoT, Machine Learning, AI, og i udvikling af produkter, research og partnerskaber indenfor IoT.  Dell er den seneste af de gamle mastodonter, der kaster sig over IoT og som underbygger det enorme IoT forretningspotentiale.
Læs mere her