Xtel’s IoT-løsninger

Kom hurtigt i gang med dit IoT-projekt

Vi har allerede udviklet IoTplatforme, som kan bruges bredt i forskellige IoTkoncepter. Om du anvender platformene som de er eller har brug for ændringer, er du allerede et skridt foran og kan komme hurtigt i gang med minimal risiko.

Vi har gjort forarbejdet, så du kan komme hurtigt i gang

Xtel har igennem en årrække udviklet en lang række IoTløsninger, som kan blive din fordel. Har du et projekt, der minder om nogle af vores eksisterende IoT-koncepter vi kan tilbyde, kan du skyde genvej og komme hurtigere igennem udviklingsfasen.  

Det betyder, at du får adgang til en testet platform, som vores andre kunder bruger, hvormed risikoen for et kommende projekt formindskes.

Xtel har igennem en årrække udviklet en lang række IoT løsninger, som kan blive din fordel. Har du et projekt, der minder om nogle af vores eksisterende IoT-koncepter vi kan tilbyde, kan du skyde genvej og komme hurtigere igennem udviklingsfasen.

Smart-Sensors

Xtel har mange års erfaring med at udvikle trådløse sensor til industrien. Vi har igennem tiden oparbejdet en Smart-Sensor platform, hvor vi har mulighed for at konfigurere såvel hardware som software til den enkelte kundes behov. Platformen inkluderer en simpel Cloud-løsning til dataopsamling og dataanalyse.

Smart-Batteries

Med Xtels Smart Batteri løsning kan vi centralt overvåge batteridrevne enheder og dermed lave planlagt service, herudover monitorerer vi også andre forhold, der har indflydelse på batterilevetid, værende eksempelvistemperaturer. Xtel har også løsninger til at kunne forbedre levetid og hurtigere opladning ved større applikationer.

Godkendelse og produktion

Xtel har udviklet et moderne produktions- og test-setup, så vi hurtigt og sikkert kan få sat dit produkt i produktion. Produktions-toolet sørger for tracking af de producerede enheder og holder styr på hardware og software. Godkendelse er en stor del af et kommercielt produkt og Xtel står for alt relateret til en godkendelsesproces, hvis der er behov for dette.

Sikkerhed og betaling

Digital betaling vinder mere og mere indpas. Derfor har vi i Xtel udviklet et betalings- og sikkerheds-framework, hvorved vi nemt kan udvikle kundespecifikke løsninger, der eksempelvis har behov for at validere forespørgsler hos NETS.

Sporing og logistik

Med nyeste NB-IoTteknologi kan vi nu levere prisbillige sporingsprodukter, der er understøttet i hele verden, og har væsentlig længere batterilevetid samt længere rækkevidde, end de enheder som er på markedet i dag.

Industri 4.0

Med Xtels sensor platform er grundlaget skabt for introduktion af Industri 4.0løsninger i fremstillingsvirksomheder. Løsningen gør det nemt og hurtigt at konfigurere og opsætte de trådløse sensorer rundt omkring i produktionsfaciliteterne, uden produktionsstop.

Kontakt Mogens, hvis du vil høre mere om hvilke løsninger vi kan implementere i dine IoT-produkter eller -løsninger.

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40