Xtel’s IoT-løsninger

Kom hurtigt i gang med dit IoT-projekt

Vi har udviklet flere IoTkoncepter, med afsæt i vores IoT-platform – MovIoT. Om du anvender koncepterne som de er, eller har brug for ændringer, kan du komme hurtigt i gang med minimal risiko.

Vi har gjort forarbejdet, så du kan komme hurtigt i gang

Xtel har igennem en årrække udviklet en lang række IoTløsninger, som kan blive din fordel. Har du et projekt, der minder om nogle af vores eksisterende IoT-koncepter, kan du skyde genvej og komme hurtigere igennem udviklingsfasen.  

Det betyder, at du får adgang til en testet platform, som vores andre kunder bruger, hvormed risikoen for et kommende projekt formindskes.

Telefon der sporer lokation og logistik ved brug af trådløse enheder

Sporing og logistik

Med de nyeste Narrow Band-IoT teknologier som NB-IoT og LTE-M kan vi nu levere prisbillige sporingsprodukter, der er understøttet i hele verden, og har væsentlig længere batterilevetid samt længere rækkevidde, end de enheder som er på markedet i dag.

Smartbatterier

Smart-Batteries

Med Xtels Smart Batteries løsning kan vi centralt overvåge batteridrevne enheder og dermed lave planlagt service, herudover monitorerer vi også andre forhold, der har indflydelse på batterilevetid, eksempelvis temperaturer. Xtel har også løsninger til at kunne forbedre levetid og hurtigere opladning.

Industriproduktion

Industri 4.0

Med Xtels IoT-platform er grundlaget skabt for introduktion af Industri 4.0–løsninger i fremstillingsvirksomheder. Løsningen gør det nemt og hurtigt at konfigurere og opsætte de trådløse sensorer i produktionsfaciliteterne – uden produktionsstop.

Grafisk billede med teksten Energy Harvesting

Energy Harvesting

Med Energy Harvesting kan du helt undgå batterier ved at høste energi fra omgivelserne. Energy Harvesting har potentialer inden for alle industrier og kan placeres på svært fremkommelige steder. Vi har i Xtel udviklet en Energy Harvestingplatform, som er blevet udnyttet helt eller delvis i de produkter, vi har udviklet til vores kunder.

Mobil benyttes til betaling

Sikkerhed og digital betaling

Digital betaling vinder mere og mere indpas. Derfor har vi i Xtel udviklet et betalings- og sikkerheds-framework, hvorved vi nemt kan udvikle kundespecifikke løsninger, der eksempelvis har behov for at validere forespørgsler hos NETS.

Der bliver testet at enhederne virker i produktionen

Godkendelse og produktion

Xtel har udviklet et moderne produktions- og test-setup, så vi hurtigt og sikkert kan få sat dit produkt i produktion. Produktionsudstyret sørger for tracking af de producerede enheder. Godkendelse er en stor del af et kommercielt produkt og Xtel står for alt relateret til en godkendelsesproces ved behov.

Tre gode råd til at komme i gang med at gøre dine produkter smarte

Kontakt Mogens, hvis du vil høre mere om, hvilke løsninger vi kan implementere i dine IoT-produkter eller -løsninger.

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40