Sikkerhed og digital betaling

– Giv dine produkter en app til sikker betaling af ydelser

Med Xtels IoT Security & Payment-koncept vil vi nemt kunne integrere betaling i dit produkt.

Xtels IoT Security & Payment-koncept

I fremtiden vil IoT være integreret i mange produkter, og der vil opstå en ny industri for at købe varer og ydelser direkte via f.eks. en betalingsapp eller et kreditkort.

Kommunikation

Xtels IoT Produkt Platform – MovIoT – dækker over flere IoT-teknologier, der kan anvendes til betalingsløsninger. Bluetooth Low Energy (BLE) og NFC er begge integreret i alle smartphones og tablets og er derfor et godt medie til direkte betaling mellem en app og et givent produkt. En anden mulighed kunne være NB-IoT, der kommunikerer direkte med mobilnetværket. 

Betaling med mobiltelefon

Betaling

Der er forskellige muligheder for digital betaling via Xtels IoT Produkt Platform, herunder MobilePay og Stripe. Det vil også være muligt at integrere andre betalingsplatforme, da konceptet er forberedt til dette.

Sikkerhed

Sikkerhed skal gennemtænkes fra slutkunden, produktet, app, server og til produktion. Det er derfor en bekostelig investering i et hvert IoT-system, at gøre dette på bagkant. Vi har implementeret et højt sikkerhedsniveau i vores platform, hvor vi samtidigt sikrer os en høj performance på den mobile enhed. 

Kontakt Mogens, hvis du vil høre mere om Xtels løsninger indenfor sikkerhed og betaling

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40