Smart Home løsninger

Gør hverdagen bedre med IoT i hjemmet.

Smart Home er for alvor vundet frem, så nu er et godt tidspunkt at gøre dine hjemmeprodukter intelligente med IoT.

Gør hverdagen let og bæredygtig med Smart Home og IoT

Hvert år bliver der i Danmark brugt en stor, ineffektiv og unødvendig, mængde strøm, varme og vand. Ved at gøre hjemmet smartere, kan den unødvenige høje udledning af Co2 hurtigt reduceres samtidigt med at hverdagen bliver lettere.

Mulighederne med Smart Home-løsninger er mange. Det er f.eks. muligt at styre produkter i hjemmet trådløst via en intelligent fjernbetjening/app samtidigt med at opsamle brugbar data, som der kan reguleres ud fra. IoT kan også anvendes som nudging-enheder i hjemmet, der har til formål ændre vaner i en mere bæredygtig retning.

Xtels cases inden for Smart Home

Xtel har flere kunder, som udvikler IoT-produkter inden for Smart Home. For virksomheden Aguardio, har nudging-enheden allerede bevist sin businesscase i flere pilotprojekter i Danmark, Spanien, USA og UK over en 18 måneders periode, hvor visualiseringen af brusebadstiden har kunne nudge os til at afkorte længden på badet med op til 30%.

Exodraft solution

Intelligent ildsted- fjernbetjening

Vi har udviklet et komplet Xzense-system til exodraft, som sikrer at deres kunder får fuld kontrol over pejsen og maksimal komfort i kombination med en exodraft røgsuger.

Aguardio IoT device

Nudging device til kortere bade

Aguardio er en lille nudging-enhed til fastgørelse i brusekabinen, der har til formål at ændre badevaner og dermed formindske vand- og energiforbruget i hjemmet.

Kontakt Mogens, hvis du vil høre mere om IoT og Smart Home-løsninger.

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40