Smart Sensors

Trådløs multisensor med lavt strømforbrug

Vi har udviklet og implementeret en række trådløse sensorer med succes. Dem kan vi opsætte og konfigurere på få minutter, og så har du data i skyen.

Nemt konfigurerbart og modulært sensormodul

Vores Smart Sensormodul er kendetegnet ved dets intelligens (programmerbar mikrocontroller), let at konfigurere, nem opsætning, lille formfaktor og lavt strømforbrug. Fordi vi anvender trådløs teknologi, behøver vi ikke trække kabler, og vi kan konfigurere sensormodulet gennem smartphones eller tablet. Det gør det muligt for os at opsætte og konfigurere et sensormodul på få minutter, og du r hurtigt dataene i skyen via en gateway. 

Xtels Smart Sensormodul kan betragtes som en platform, hvor I kan nedarve fra og udvikle kundespecifikke sensormoduler. Det betyder, at vi kan opnå funktioner, der giver nye forretningsmuligheder til vores kunder.

Forskellige smart sensors uden indpakning

Færdigudviklede Xtel Smart Sensors-koncepter:

Vejrstationsensor ikoner

Vejrstation

Registrerer tilstanden af temperatur, fugtighed og tryk (Atm). Kan bruges til at sikre det optimale miljø i produktionen af meget følsomt udstyr.

Accellerometersensor ikon

Accellerometer

Registrerer ændring af hastigheden af en genstand. Almindeligvis anvendt til påvisning af øget vibration, der kunne være tegn på slid på maskindele. Registrerer også gyro/tilt.

Trykknapsensor ikon

Push Button

Registrerer et knaptryk. Kan bruges som digital dokumentation i stedet for den manuelle dokumentationsproces. Også egnet til styring af åbne / lukkede døre / låger eller kontakter.

Sensor Thermocouple Sensor

Termokobler

Måler på et specifikt punkt, ekstrem temperatur fra -200°C til +1250°C, afhængigt af, hvilken termoelementtype du vælger. Indeholder også en rumtemperaturføler -40°C til +85°C.

Aktivitetstæller ikon

Activity Counter

Registrerer aktivitet med enten en infrarød- eller magnetsensor. Kan bruges til at tælle produktionsenheder på fx transportbånd. Infrarød er også egnet til måling af menneskelig tilstedeværelse foran sensoren.

Zonedetektor ikon

Zone Detection

Ved registrering af RSSI-signal kan sensorerne detektere tilstedeværelse af en specifik genstand eller person. Kan eksempelvis bruges til at sikre, at kun én bestemt person udstyret med én bestemt Bluetooth-enhed kan betjene én bestemt maskine.

indendørsklima ikon

Indoor Climate

Måler temperatur, fugtighed, CO2-niveau, og VOC-niveau. Kan bruges til at sikre optimalt miljø i boliger, på skoler eller produktionsfaciliteter.

Tryksensor ikon

Pressure

Højtrykssensorer til måling af tryk i rørsystemer eller lignende. Bliver typisk anvendt i industrien. Xtel har også specialdesignet sensorer, der kan måle vægt.

Infrarødsensor ikon

Operationstid

Operationstid bruges til måling af, hvor lang tid et bestemt produkt har kørt. Bliver typisk anvendt, hvor man vil have indsigt i, hvor ofte ens produkt bliver brugt.

Grafisk billede med teksten Energy Harvesting

Sensorer uden batterier

Energy Harvesting omdanner én eller flere af de energiformer, der står til rådighed i sensorernes nærmiljø til elektrisk energi. Der skal således ikke skiftes batteri på sensorerne.

Industriproduktion

Industri 4.0

Aktivitetstæller, termokobler, trykknap – der er mange muligheder for at effektivere og optimere produktionen – eller dokumentere til certificeringer og godkendelse.

Kontakt Mogens, hvis du vil høre mere om Xtels Smart Sensors

Mogens Durup Nielsen – mdn@xtel.dk eller +45 30 98 41 40